Školy

Škôlky

Hračky a pomôcky

Akčný tovar

Novinky

Odporúčame

Kategórie

ŽIADOSŤ O KATALÓG
Banner SmileBonus

Domček s pultovou strechou

https://elephant-smile.sk/6965-thickbox_default/domcek-s-pultovou-strechou.jpg Zobraziť plnú veľkosť

5 544,00 €

Znížená cena!

-736,00 €

6 280,00 €

Vážený zákazník,
pre zobrazenie akčných a zvýhodnených cien sa musíte zaregistrovať TU.
Viac informácií o bonusovom programe získate TU.

Zakúpením tohto produktu získate až 16002 vernostných bodov. Za obsah Vášho košíka získate celkom 16002 bodov . (Body nebudú pripočítané za nákup bonusových produktov za body.)


Domček je vyrobený zo smrekových dĺžkovo lepených konštrukčných KVH hranolov. Z dôvodu eliminácie trhlín, tvarových zmien a vysokej pevnosti používame ako konštrukčné materiály spomínané smrekové mimostředové lepené KVH hranoly. Vďaka použitiu týchto materiálov je zabránené dodatočnému krútenie a praskanie jednotlivých elementov konštrukcie a tým je zaručená aj vysoká pevnosť a estetická hodnota celej konštrukcie. Všetky drevené diely sú povrchovo opracované hobľovaním a brúsením vrátane zrazenie hrán. Celá konštrukcia je opracovaná na modernom presnom tesárske obrábacom centre Hundegger SC3 vďaka čomu je dosiahnutý precízny výroby všetkých konštrukčných tesárskych spojov - čapov, dlab, plátov, sediel, rybinových zámkov pod. Nosná konštrukcia je ukotvená do terénu, prípadne do vopred vytvorenej základovej dosky, pomocou špeciálnych skrytých rúrkových žiarovo zinkovaných kotiev. Kotvy sú skryté vo vnútri hranola, nenarušujú teda estetickú hodnotu celej konštrukcie ako bežne užívané tesárske kotvenie a navyše vďaka svojej konštrukcii zabraňujú hnitiu spodnej časti konštrukcie - toto riešenie výrazne predlžuje životnosť celej stavby. Strešný plášť pultové strechy je tvorený palubovkou zo smrekového dreva krytými bitúmenovým šindľom. Na opláštenie je použitá SM palubovka. Podlaha je tvorená OSB doskami. Okraj strechy je chránený žiarovo zinkovaným plechom. Súčasťou domčeka sú drevené dvere.

Podchodzia výška je 200 cm. Presah strechy 25 cm. Pôdorysný rozmer domčeka vrátane strechy je 250 x 250 cm. Výška domčeka je 270 cm.

Dĺžka: 200 cm
Šírka: 200 cm
výška: 270 cm