Školy

Škôlky

Hračky a pomôcky

Akčný tovar

Novinky

Odporúčame

Kategórie

ŽIADOSŤ O KATALÓG
Banner SmileBonus

Altánok päťboký 3m

https://elephant-smile.sk/8582-thickbox_default/altanok-patboky-3m.jpg Zobraziť plnú veľkosť

3 746,40 €

Vážený zákazník,
pre zobrazenie akčných a zvýhodnených cien sa musíte zaregistrovať TU.
Viac informácií o bonusovom programe získate TU.

Zakúpením tohto produktu získate až 11738 vernostných bodov. Za obsah Vášho košíka získate celkom 11738 bodov . (Body nebudú pripočítané za nákup bonusových produktov za body.)


Stavba obsahuje: altánok, ihlanovou strechu, 4 ks zábradlia, 4 ks lavičiek

Altánok je vyrobený zo smrekových dĺžkovo lepených konštrukčných KVH hranolov. Z dôvodu eliminácie trhlín, tvarových zmien a vysokej pevnosti používame ako konštrukčné materiály smrekové mimostředové lepené KVH hranoly. Vďaka použitiu týchto materiálov je zabránené dodatočnému krútenie a praskanie jednotlivých elementov konštrukcie a tým je zaručená aj vysoká pevnosť a estetická hodnota celej konštrukcie. Všetky drevené diely sú povrchovo opracované hobľovaním a brúsením vrátane zrazenie hrán. Nosná konštrukcia je ukotvená do terénu, prípadne do vopred vytvorenej základovej dosky, pomocou špeciálnych skrytých rúrkových žiarovo zinkovaných kotiev. Kotvy sú skryté vo vnútri hranola, nenarušujú teda estetickú hodnotu celej konštrukcie ako bežne užívané tesárske kotvenie a navyše vďaka svojej konštrukcii zabraňujú hnitiu spodnej časti konštrukcie - toto riešenie výrazne predlžuje životnosť celej stavby. Strešný plášť je tvorený palubovkou zo smrekového dreva krytými bitúmenovým šindľom. Okraj strechy je chránený žiarovo zinkovaným plechom.

Tento herný prvok Vám môžeme dodať tiež v povrchovej úprave silnovrstvou lazúrou. Táto lazúra má vysokú odolnosť proti poveternostným vplyvom a predĺži Vám životnsot herného prvku. Pokiaľ máte záujem o toto prevedenie, tak nás kontaktujte pre cenovú ponuku.

Podchodzia výška je 200 cm. Presah strechy 25 cm. Pôdorysné rozmery vrátane strechy sú 355 x 335 cm.

Dĺžka: 290cm

Šírka: 2800cm

Výška: 2600C

Podobné produkty