Školy

Škôlky

Hračky a pomôcky

Akčný tovar

Novinky

Odporúčame

Kategórie

ŽIADOSŤ O KATALÓG
Banner SmileBonus

Didaktická kniha - PSÍK

https://elephant-smile.sk/8107-thickbox_default/didakticka-kniha-psik.jpg Zobraziť plnú veľkosť

Didaktické knihy sú interaktívnou pomôckou, umožňujúce deťom hodiny hry a učenia. Každá stránka má niekoľko aktivít v závislosti na veku a záujmov dieťaťa. Od jednoduchších vecí - rozpoznávanie farieb, dotykových hier, textúr - po zložitejšie činnosti, ako je riešenie puzzle, alebo výučba písmen, čítania a učenie hodín.

Viac detailov

PIQ-005

54,00 €

Vážený zákazník,
pre zobrazenie akčných a zvýhodnených cien sa musíte zaregistrovať TU.
Viac informácií o bonusovom programe získate TU.

Zakúpením tohto produktu získate až 135 vernostných bodov. Za obsah Vášho košíka získate celkom 135 bodov . (Body nebudú pripočítané za nákup bonusových produktov za body.)


Naším cieľom bolo vytvoriť produkt, ktorý dieťa zaujme, a zároveň to nebude len pekná detská hračka. V spolupráci s odborníkmi na detskú pedagogiku a Montessori sme začali šiť originálne dizajnové Quiet booky, ktoré obsahujú rad prvkov dôležitých pre rozvoj vašich ratolestí. Interaktívne detské knižky Piqipi boli vytvorené na to, aby si nielen získali pozornosť dieťaťa, ale ho aj zabavili a pomohli rozvíjať jeho zmýšľanie a jemnú motoriku.

Gombíky, zipsy, šnúrky ... ktorý drobec by odolal? Naše knižky poskytnú detičkám možnosť zahrať si s rôznymi druhmi materiálov a predmetov, a pritom sa vzdelávať. Môžu skladať puzzle, hrať sa s písmenkami, s číslami, s rôznymi geometrickými tvarmi, a to všetko v kvalitne prepracované knižke bez slov.

Deti sú prirodzene tvorivé a ich fantázia nemá hraníc. Skúste im dať do rúk našu knižku a uvidíte, že nebudú potrebovať návod na jej použitie. Dovoľte im objavovať nové príbehy, a pri tom rozvíjať svoju zvedavosť a motorické schopnosti. Knižky sú vhodné pre deti od 3 rokov, takže sú skvelou prípravou na škôlku, ba dokonca aj školu.

 

Rozmer: 25 x 25 x 7 cm

Materiál: 40% polyester, 60% bavlna

Interaktívna detská kniha Psík obsahuje: 3 sady abecedy, rámček na fotku, 2 zapínateľné pracky, 6 pestrofarebných vyberateľných kostičiek, 4 kocky zapínateľné na gombíky, dlhý jazyk zapínateľný na gombík, 10 farebných koliesok zapínateľným na cvoky, 4 postavičky, 5 maňušiek rodinky Piqipi, teniska so šnúrkou, vrecko na piškôrky, 12 hracích prvkov na piškôrky. Spolu 123 odoberateľných a interaktívnych dielov.